Over Janssen Bouw

Aannemersbedrijf Janssen Bouw

Al vier generaties lang werkzaam in Hillegom en omstreken

Aannemersbedrijf Janssen Bouw bv is inmiddels vier generaties lang werkzaam in Hillegom en omstreken. Wij verrichten alle soorten bouwwerken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Naast het leveren van kwaliteitswerk staat de wens van de klant bij ons voorop, wij denken actief mee tijdens het gehele bouwproces en zijn flexibel en doortastend. Wij bieden u een totaalpakket en zijn hierin een echte teamspeler die alle vaklieden aanstuurt voor een mooi en goed eindresultaat. Elk project realiseren wij tenslotte samen. Door een open wijze van calculeren bieden wij een duidelijk inzicht in de kosten. Ons team bestaat uit 9 medewerkers. Allen met een grote gedrevenheid en vakmanschap. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf jonge vakmensen op. Ons bedrijf is aangesloten bij diverse brancheorganisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering.

Janssen Bouw bv.

Opgericht in 1900

Aannemersbedrijf Janssen is in 1900 opgericht door Cornelis Johannes Janssen. In 1957 droeg hij het bedrijf over aan H.P.W. Janssen. De naam veranderde van C.J. Janssen Aannemer naar Bouw- en Aannemersbedrijf H.P.W. Janssen. In 1976 werd het bedrijf overgenomen door H.P.J. Janssen en de bedrijfsnaam werd aangepast naar Janssen Bouw bv. In het jaar 2000 werd het 100-jarig bestaan gevierd. Sinds 2004 is Janssen Bouw bv in de handen van de huidige eigenaar Jeroen Janssen.

Janssen Bouw bv.

De werkplaats

Voor houtbewerking zoals kozijnen, ramen, deuren en trappen, maken we gebruik van onze machinale timmerwerkplaats. De kozijnen en ramen worden gefabriceerd op onze moderne freesmachine. Aftimmer- en plaatmaterialen worden gezaagd op onze platenzaag. Ook zogenaamde houtskeletbouw wanden en andere prefab-onderdelen ten behoeve van onze projecten worden hier gerealiseerd. Wij beschikken over de benodigdheden die noodzakelijk zijn voor een soepel verlopend bouwproces.

Janssen Bouw bv.

Branche organisaties

Ons bedrijf is aangesloten bij diverse branche organisaties en biedt daarmee de zekerheid van een betrouwbare en servicegerichte bedrijfsvoering en een vakkundige uitvoering.

Bouwend Nederland
Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4500 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemers-organisatie in de bouw.

BouwGarant
BouwGarant
BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1700 aangesloten bouwbedrijven.
Bouwmensen
Bouwmensen
Bouwmensen is in 2012 opgericht vanuit de Vakgroep Opleidingsbedrijven van Bouwend Nederland. Onze taak is de bouwwereld voorzien van nieuwe generaties vakmensen.