Werkwijze

1

Kennismaking

U heeft een bouwwens. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek, dit kan op de bouwlocatie of bij ons op kantoor. U licht u plannen toe. Wij denken met u mee wat de mogelijkheden zijn om uw bouwwensen zo goed en zo mooi mogelijk te verwezenlijken. Wij adviseren u over de te volgen stappen.

Kennismaking
2
Offerte

Offerte

Uw wensen en eisen zullen door ons worden begroot en verwerkt in een compleet en overzichtelijke offerte inclusief een werkomschrijving. In deze werkomschrijving worden alle benodigde materialen en werkzaamheden opgenomen. Wij doen ook mee aan aanbestedingen of brengen als een van meerdere partijen een offerte uit.

3

Bouwvergunning

Janssen Bouw heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het aanvragen van bouwvergunningen. Wij kennen de bouwregelgeving om snel duidelijkheid te krijgen of er een vergunning nodig is. Wij kunnen u van advies dienen of u het gehele traject voor de vergunningsaanvraag uit handen nemen.

Bouwvergunning
4
Realisatie

Realisatie

Voordat er daadwerkelijk op de bouwlocatie wordt begonnen is er al een hoop werk verricht. Wij zorgen altijd voor een strakke en duidelijke planning. Dit alles om de bouwperiode voor u zo vlekkeloos te laten verlopen. De kracht van ons bedrijf is het communiceren op een open en transparante manier en hierdoor kunnen wij tijdens de werkzaamheden snel schakelen.

5

Oplevering & Nazorg

Als onze werkzaamheden zijn afgerond is het moment aangebroken voor de oplevering van het bouwproject door middel van een proces-verbaal van oplevering. Samen met u wordt het resultaat bekeken en doorgenomen. Nazorg nemen wij erg serieus. Wij hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en willen onze goede naam op dit gebied graag hooghouden.

Oplevering & Nazorg

Verbouw- of bouwplannen, wij adviseren u graag.

Wilt u advies voor uw toekomstige project? neem dan contact met ons op.
 

neem contact op